MISIJA, VIZIJA I CILJEVI 2020

U 2020. Plinotehnika puni čak 45 godina uspješnoga djelovanja! Tvrtka je osnovana 1975. godine s osnovnom djelatnošću projektiranja i izvedbe plinskih instalacija i kotlovnica. Do danas smo izveli više od stotinu kotlovnica snage u rasponu od 30 do 1.000.000 kW. Naglasak smo pritom uvijek stavljali na kvalitetu i zadovoljstvo naših klijenata.

U razdoblju od 1978. do 2020. Plinotehnika je proizvela više od 10.000 grijača za razne potrebe i namjene. Naša ponuda uključuje plinsko infratamne grijalice, plinsko infracrvene keramičke grijalice, plinske ventilokonvektore te isparivače plina koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike!

Plinotehnika d.o.o. Čakovec danas zapošljava 20 stručnjaka te ima vlastitu razvojnu i servisnu mrežu kojom u svakome trenutku pružamo podršku cijenjenim mušterijama. Nastavljamo sa svakodnevnim razvijanjem moderne plinske opreme prateći europske i svjetske trendove. Snaga naše tvrtke leži u educiranim profesionalcima koji čine jedinstveni tim!

Postani članom našega tima!

Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim stručnim kadrom od kojega tražimo puno, no dajemo još i više! Nudimo vrhunske moderne uvjete rada, priliku za osobni i profesionalni razvoj te zdravu radnu atmosferu u kojoj se poslu ne pristupa u grču ili s knedlom u grlu!

Posebno se okrećemo mladim snagama, budući da entuzijazam i energičnost smatramo motorom razvoja i napredovanja tvrtke. Ako se prepoznaješ u svemu navedenome, ne oklijevaj, nego nam se javi i postani dijelom naše uspješne priče!

O NAMA

Poduzeće Plinotehnika d.o.o. osnovano je 1975. godine, s osnovnom djelatnošću projektiranja i izvedbe plinskih instalacija i kotlovnica. Do danas je izvedeno preko stotinu kotlovnica snage od 30 do 1.000.000 kW.
Sredinom 1977. godine proizveden je prototip plinske infracrvene grijalice za farme tipa FAO 5 (5,8 kW) koji godinu dana poslije ulazi u serijsku proizvodnju te se razvija još nekoliko vrsta grijalica raznih namjena (peradarstvo, stočarstvo, svinjogojstvo). U tom periodu pokrenuta je i proizvodnja atmosferskih plinskih plamenika (APP), različitih snaga i dimenzija (plinski kamini, kuhanje šibe, ukrasne baklje) u skladu sa zahtjevima naručitelja.
Plinotehnika je u razdoblju od 1978. do 1988. godine proizvela preko 10.000 grijalica na bazi infracrvenog zračenja i započela proizvodnju infracrvenih keramičkih grijalica (ICGK). Istovremeno se u bivšoj državi, Jugoslaviji, sve više koristio UNP/LNP plin pa su se na dislociranim objektima poput farmi, plastenika, sportskih i industrijskih hala, pretežno ugrađivali plinski spremnici (kontejneri) s pripadajućom opremom za regulaciju tlaka i sigurnu upotrebu UNP plina.
Sve veće potrebe objekata za ugradnjom isparivača plina (električni, toplovodni), uvjetovale su početak proizvodnje visokokvalitetnih električnih suhih isparivača plina s aluminijskom jezgrom, kapaciteta 12 i 24 kg/h, tvorničko-komercijalne oznake SPI 12 i SPI 24. Toplozračni grijač zraka TAJFUN (TP) počinje se proizvoditi 1985. godine i u periodu od deset godina se razvija u dodatne modele pa Plinotehnika danas proizvodi 5 modela različite snage i namjene (peradarstvo, građevinarstvo, industrija).
Od 1988. godine razvija se i proizvodi plinska infra tamna grijalica (IG), koja zagrijava visoke prostorije (proizvodne hale, auto salone, sportske dvorane, garaže, stanice za tehnički pregled vozila, staklenike, farme). Do danas je primjena IG grijalica vrlo široka pa projektanti i investitori prilaze ovom rješenju grijanja.
Istraživanje tržišta 2005. godine iznjedrilo je potrebu proizvodnje plinskih ventilokonvektora (TERMOGAS) za zagrijavanje nižih i termički izoliranih prostorija. Također je pokrenuta proizvodnja plinskih roštilja u tri tipa izvedbe tj. veličine (HOBY, GASTRO, GASTRO PROFY) koji se mogu prilagoditi i specifičnim narudžbama. Sredinom 2007. godine tvrtka je zadovoljila međunarodnu normu ISO 9001:2000 i dobila renomirani certifikat TUV Sud (Njemačka). Iste godine u ponudu su uvrštene i plinske fasadne peći (ESKABE) vrhunskog dizajna, koje tvrtka uvozi iz Argentine, a namijenjene su grijanju prostorija koje se koriste za boravak ljudi u privatne ili poslovne svrhe. Peći imaju termostatsku regulaciju, a posebno su vrijedne uštede koje peći ostvaruju.
Plinotehnika d.o.o. Čakovec danas zapošljava 20 stručnjaka, ima vlastitu razvojnu i servisnu mrežu te svakodnevno razvija modernu plinsku opremu prateći europske i svjetske trendove. Snaga je u educiranim profesionalcima koji čine jedinstveni tim.

Sjedište

Kranjčevićeva 2 | Čakovec | Croatia

Proizvodnja

Zagrebačka 55 | Čakovec | Croatia

Kontaktirajte nas!

Tel +385 (0) 40 384 277

  Vaše ime
  Email
  Zanima me

  Vaša poruka

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Plinotehnika d.o.o.

  Sjedište: Ul. Josipa Slavenskog, 40000, Ivanovec
  Proizvodnja: Ul. Josipa Slavenskog, 40000, Ivanovec
  Telefon | 040 384 277
  Fax | 040 384 561
  OIB | 86784920944
  Email | plinotehnika@plinotehnika.com
  Web | www.plinotehnika.com